Οι smart λειτουργίες και τα video analytics είναι γεγονός πια και το 2018 θα αποτελέσει σημείο σταθμός στην εξέλιξη τους, απασχολώντας δυναμικά τον τομέα των συστημάτων ασφάλειας! Και η Hikvision φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αντιδράσει, σχεδιάζοντας τα δικά της συστήματα, κάμερες και καταγραφικά τα οποία ανταποκρίνονται σε αυτές τις ανάγκες. Έτσι, έκανε λοιπόν το επόμενο βήμα, λανσάροντας τη νέα σειρά Deep Learning, η οποία περιλαμβάνει κάμερες Deep In View και καταγραφικά Deep In Mind ξεπερνώντας τις απλές smart λειτουργίες και εφαρμόζοντας 3D έλεγχο, αποφεύγοντας false alarm και ειδοποιήσεις.

Και η Vector Security με τη σειρά της είναι εδώ για να σας τα παρουσιάσει. Ένα μήνα λοιπόν μετά το σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσίαση των προϊόντων αυτών, διοργάνωσε την Παρασκευή 8/12 την 2η τεχνική παρουσίαση αυτή στο training room.

Η απήχηση υψηλή και η συμμετοχή μεγάλη. Παρουσιάστηκαν τόσο τα νέα προϊόντα, όσο και οι λειτουργίες που τα συνοδεύουν, ενώ έγιναν και ζωντανά παραδείγματα των λειτουργιών και εφαρμογών τους (βλ. φωτογραφίες παρακάτω).

Παράλληλα, στη διάρκεια του training μοιράστηκαν και κατάλογοι τροφοδοτικών Pulsar, εμπλουτισμένοι με νέα προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα πάνω στις ανάγκες της αγοράς και των εμπορικών συνεργατών, διανομέων και τεχνικών εγκαταστατών. Θα τα βρείτε: Pulsar τροφοδοτικά

Τέλος, αναφορά έγινε και στα προϊόντα της EZVIZ, τα οποία αφορούν συστήματα βιντεοπαρακαλούθησης, κάμερες και συσκευές συναγερμού, smart home, τα οποία ήδη έχουν δυναμική είσοδο στον κλάδο του security με πολλά brands και σχέδια και τα οποία αναμένεται να απασχολήσουν ακόμα περισσότερο την αγορά με το νέο έτος. Και η Hikvision πάλι είναι εδώ με τα δικά της σχέδια και μοντέλα. Δείτε τα: EZVIZ προϊόντα