Η Vector Security έχοντας μια από τις βασικές της αξίες, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, είναι προσανατολισμένη σε ενέργειες, οι οποίες συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία, ανάπτυξη και ευημερία της κοινωνίας. Μια από τις ενέργειες, στις οποίες προβαίνει συχνά, είναι η συνεισφορά σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και έμπρακτη υποστήριξή τους. Οι σύγχρονες επιχειρήσεις οφείλουν να ευαισθητοποιούνται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και να προσφέρουν, όπως μπορούν, σε αυτήν.

Ένας από αυτούς τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ο οποίος αντανακλά αυτή την αξία της εταιρείας είναι το Χαμόγελο του Παιδιού. Ανά διαστήματα η Vector Security ενισχύει το έργο αυτού του οργανισμού, επιθυμώντας να χαρίσει περισσότερα χαμόγελα σε ακόμα περισσότερα παιδιά!

Έτσι, εν όψει των εορτών και των Χριστουγέννων, τα οποία αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο «ζεστές» και χαρούμενες εποχές του χρόνου, όπου όλοι ερχόμαστε πιο κοντά, η εταιρεία προσπάθησε να στηρίξει για ακόμα μια φορά, τον φιλανθρωπικό οργανισμό και να προσφέρει χαμόγελα τόσο στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός, όσο και στους συνεργάτες της μέσα από τα δώρα που τους πρόσφερε!

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το ίδιο έκανε και με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο στην Κύπρο, όπου η εταιρεία και πάλι στηρίζοντας έμπρακτα το έργο αυτού του οργανισμού, προσπάθησε να μεταφέρει ένα μήνυμα ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας στα άτομα που το έχουν περισσότερο ανάγκη αυτά τα Χριστούγεννα!

Κλείνοντας, η Vector Security και η ομάδα της, θα ήθελαν να ευχηθούν σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!!

Υγεία, Αγάπη, Χαρά και Αισιοδοξία!